| Krucha babeczka z wędzonym łososiem, kremowym serkiem oraz rzodkiewką |
|---|
| Tapenada z suszonych pomidorów, serem bure oraz szynką długo dojrzewającą |
| Paszteciki z ciasta francuskiego faszerowane mozzarellą, warzywami oraz kurczakiem |
| Rosół ziołowo-drobiowy podawany z domowym makaronem |
|---|
| Krem z warzyw z chipsami z jarmużu oprószone parmezanem |
| Flaczki cielęce lub wołowe |
| Zupa cebulowa z grzankami |
| Zupa z grzybów leśnych z ręcznie robionymi łazankami |
| Krem z pomidorów z grzankami |
| Staropolski żurek na zakwasie z białą kiełbasą i jajkiem |
| Barszcz czerwony podawany z ręcznie robionymi pierogami bądź pasztecikami |
| Zupa gulaszowa z wołowiną |
| Konfitowana kaczka z ziemniaczanym puree oraz ciepłymi burakami |
|---|
| Tradycyjny schabowy z opiekanymi ziemniakami oraz zestawem surówek |
| Polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym bądź borowikowym z kluskami śląskimi i mixem sałat z winegret |
| Stożki drobiowe ze szpinakiem i serem feta w sosie koperkowym podawane z puree ziemniaczanym oraz mixem sałat |
| Pieczeń ze schabu w sosie z zielonego pieprzu, puree oraz warzywa na parze |
| Filet z sandacza w migdałach z chipsami z batatów oraz pieczonym kalafiorem |
| Grillowana pierś z kurczaka zapiekana z suszonymi pomidorami i mozzarellą podawana z ziołowymi kuleczkami ziemniaczanymi oraz mixem sałat |
| Karczek pieczony w warzywach podawany z kładzionymi kłuskami |
| Nuggetsy z kurczaka serwowane z frytkami/opiekanymi ziemniakami /puree oraz surówką z marchewki |
|---|
| Lody z musem owocowym |
|---|
| Panna cotta czekoladowa z musem malinowym |
| Semifredo z bezami i owocami |
| Deser banoffe |
| Mini pavlova z kremem i owocami |
| Sernik z białą czekoladą oraz sosem jagodowo-truskawkowym |
| Szarlotka z bezą |
| Kruche babeczki z łososiem |
|---|
| Tortille z kurczakiem i warzywami |
| Nuggetsy z sosem czosnkowym |
| Śliwki w boczku z sosem słodko-kwaśnym |
| Skrzydełka w sezamie |
| Mini szaszłyki z grillowanym łososiem i ananasem |
| Grzanki z łososiem |
| Grzanki z szynką długodojrzewającą |
| Szparagi w szynce długodojrzewającej |
| Sałatka z szynką długodojrzewającą i granatem |
| Sałatka ze świeżym szpinakiem, boczkiem i fetą |
| Babeczki z musem szpinakowym lub musem z salami , |
| Koreczki serowe z kabanosami, |
| Kulki mięsne w ostrym sosie, |
| Roladki z szynki z musem chrzanowym, |
| Kulki mięsne z czarną oliwką, |
| Melon w szynce parmeńskiej, |
| Paluszki gryssini z szynką parmeńską, |
| Roladki szpinakowe, |
| Tartinka z salami, |
| Rolada serowa z pieczarkami, |
| Galareta wieprzowa |
| Schab w galarecie, |
| Szynka w galarecie, |
| Roladki schabowe glazurowane, |
| Pstrąg pieczony glazurowany, |
| Śledź po kaszubsku, w śmietanie oraz śledź tradycyjny w oleju |
| Boczek faszerowany śliwką |
| Pasztet z żurawiną |
| Ryba po grecku, |
| Roladki z łososia zawijane w zielony naleśnik, - półmisek wędlin, |
| Półmisek serów, |
| Mozarella z pomidorem |
| Skrzydełka z kurczaka faszerowane z sezamem, |
| Frykadelki wieprzowe ( kulki mięsne z ogórkiem kiszonym i czosnkiem), |
| Nugettsy z sosem czosnkowym |
| Sałatka z wędzonym kurczakiem |
| Sałatka z czerwona fasolą i tuńczykiem |
| Sałatka z kurczakiem i boczkiem z sosem miodowo- musztardowym, |
| Sałatka z kurczakiem panierowanym w sosem czosnkowym |
| Sałatka z brokułami i serem pleśniowym |
| Sałatka z granatem i szynką parmeńską |
| Sałatka brokułowa z prażonym słonecznikiem i kukurydzą, |
| Galantyna z kurczaka, |
| Ciasto, |
|---|
| Owoce, |
| Dodatkowe danie gorące, |
| Dodatkowe przystawki zimne, |
| Alkohol z baru restauracyjnego lub we własnym zakresie |